Warning: Table './coorect_books/url_alias' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: SELECT dst FROM url_alias LIMIT 0, 1 in /home/crctdev/html/includes/database.mysqli.inc on line 141 Warning: Table './coorect_books/watchdog' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, variables, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (0, 'php', '%type: %message in %function (line %line of %file).', 'a:5:{s:5:\"%type\";s:12:\"User warning\";s:8:\"%message\";s:196:\"Table './coorect_books/url_alias' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed\nquery: SELECT dst FROM url_alias WHERE dst = 'node/429' AND language = 'ro'\";s:9:\"%function\";s:11:\"_db_query()\";s:5:\"%file\";s:47:\"/home/crctdev/html/includes/database.mysqli.inc\";s:5:\"%line\";i:141;}', 3, '', 'http://books.corect.com/ro/node/429', '', '34.204.202.44', 1586131312) in /home/crctdev/html/includes/database.mysqli.inc on line 141 Kristali dhe hienat (Cristalul si hienele) - Ardian-Christian Kycyku - CorectBooks
Reteaua Corect

Kristali dhe hienat (Cristalul si hienele)

de Ardian-Christian Kycyku

Domenii:
Fictiune » Proza » Roman, Fictiune » Clasica
0 voturi
* Pretul include TVA schimba moneda

”Prozator vizionar, de o forta uimitoare, Kyçyku practica o adevarata maieutica aplicata memoriei universale. Nu se poate abtine sa nu foreze in pantecele de piatra al mitului, sa extraga rezultatul insangerat cu ambele maini si sa ni-l arunce in fata impreuna cu un torent de parabole menite adeseori sa ascunda mai curand decat sa reveleze. Este uimitor intotdeauna procesul firesc prin care distopia universala ia nastere intr-un "ambient" atat de inscris normalitatii.”

Citeste mai mult

Disponibil in format:
PDF
Marimea fisierului:
≈ 1 MB (168 pagini)
Protectia cartilor:
Detalii
Editura:
Librarium Haemus
Data publicarii:
03.11.2010
ISBN:
978-606-8093-36-9
Short URL:
http://crct.ro/b6V
 
Versiunea tiparita poate fi cumparata de pe situl editurii:
Librarium Haemus
Titluri similare
Warning: Table './coorect_books/watchdog' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, variables, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (0, 'php', '%type: %message in %function (line %line of %file).', 'a:5:{s:5:\"%type\";s:6:\"Notice\";s:8:\"%message\";s:19:\"Undefined offset: 1\";s:9:\"%function\";s:28:\"theme_pdfpreview_formatter()\";s:5:\"%file\";s:72:\"/home/crctdev/html/sites/all/modules/corect/pdfpreview/pdfpreview.module\";s:5:\"%line\";i:82;}', 3, '', 'http://books.corect.com/ro/node/429', '', '34.204.202.44', 1586131312) in /home/crctdev/html/includes/database.mysqli.inc on line 141
Warning: Table './coorect_books/watchdog' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, variables, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (0, 'php', '%type: %message in %function (line %line of %file).', 'a:5:{s:5:\"%type\";s:6:\"Notice\";s:8:\"%message\";s:25:\"Undefined index: filemime\";s:9:\"%function\";s:28:\"theme_pdfpreview_formatter()\";s:5:\"%file\";s:72:\"/home/crctdev/html/sites/all/modules/corect/pdfpreview/pdfpreview.module\";s:5:\"%line\";i:77;}', 3, '', 'http://books.corect.com/ro/node/429', '', '34.204.202.44', 1586131312) in /home/crctdev/html/includes/database.mysqli.inc on line 141 Warning: Table './coorect_books/watchdog' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, variables, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (0, 'php', '%type: %message in %function (line %line of %file).', 'a:5:{s:5:\"%type\";s:6:\"Notice\";s:8:\"%message\";s:25:\"Undefined index: filemime\";s:9:\"%function\";s:28:\"theme_pdfpreview_formatter()\";s:5:\"%file\";s:72:\"/home/crctdev/html/sites/all/modules/corect/pdfpreview/pdfpreview.module\";s:5:\"%line\";i:77;}', 3, '', 'http://books.corect.com/ro/node/429', '', '34.204.202.44', 1586131312) in /home/crctdev/html/includes/database.mysqli.inc on line 141 Warning: Table './coorect_books/watchdog' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, variables, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (0, 'php', '%type: %message in %function (line %line of %file).', 'a:5:{s:5:\"%type\";s:6:\"Notice\";s:8:\"%message\";s:25:\"Undefined index: filemime\";s:9:\"%function\";s:28:\"theme_pdfpreview_formatter()\";s:5:\"%file\";s:72:\"/home/crctdev/html/sites/all/modules/corect/pdfpreview/pdfpreview.module\";s:5:\"%line\";i:77;}', 3, '', 'http://books.corect.com/ro/node/429', '', '34.204.202.44', 1586131312) in /home/crctdev/html/includes/database.mysqli.inc on line 141
Warning: Table './coorect_books/watchdog' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, variables, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (0, 'php', '%type: %message in %function (line %line of %file).', 'a:5:{s:5:\"%type\";s:6:\"Notice\";s:8:\"%message\";s:36:\"Undefined property: stdClass::$adult\";s:9:\"%function\";s:29:\"corectbooks_preprocess_node()\";s:5:\"%file\";s:73:\"/home/crctdev/html/sites/books.corect.com/themes/corectbooks/template.php\";s:5:\"%line\";i:361;}', 3, '', 'http://books.corect.com/ro/node/429', '', '34.204.202.44', 1586131312) in /home/crctdev/html/includes/database.mysqli.inc on line 141
Warning: Table './coorect_books/watchdog' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, variables, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (0, 'php', '%type: %message in %function (line %line of %file).', 'a:5:{s:5:\"%type\";s:6:\"Notice\";s:8:\"%message\";s:36:\"Undefined property: stdClass::$adult\";s:9:\"%function\";s:29:\"corectbooks_preprocess_node()\";s:5:\"%file\";s:73:\"/home/crctdev/html/sites/books.corect.com/themes/corectbooks/template.php\";s:5:\"%line\";i:361;}', 3, '', 'http://books.corect.com/ro/node/429', '', '34.204.202.44', 1586131312) in /home/crctdev/html/includes/database.mysqli.inc on line 141
Warning: Table './coorect_books/watchdog' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, variables, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (0, 'php', '%type: %message in %function (line %line of %file).', 'a:5:{s:5:\"%type\";s:6:\"Notice\";s:8:\"%message\";s:36:\"Undefined property: stdClass::$adult\";s:9:\"%function\";s:29:\"corectbooks_preprocess_node()\";s:5:\"%file\";s:73:\"/home/crctdev/html/sites/books.corect.com/themes/corectbooks/template.php\";s:5:\"%line\";i:361;}', 3, '', 'http://books.corect.com/ro/node/429', '', '34.204.202.44', 1586131312) in /home/crctdev/html/includes/database.mysqli.inc on line 141
Warning: Table './coorect_books/watchdog' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, variables, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (0, 'php', '%type: %message in %function (line %line of %file).', 'a:5:{s:5:\"%type\";s:6:\"Notice\";s:8:\"%message\";s:36:\"Undefined property: stdClass::$adult\";s:9:\"%function\";s:29:\"corectbooks_preprocess_node()\";s:5:\"%file\";s:73:\"/home/crctdev/html/sites/books.corect.com/themes/corectbooks/template.php\";s:5:\"%line\";i:361;}', 3, '', 'http://books.corect.com/ro/node/429', '', '34.204.202.44', 1586131312) in /home/crctdev/html/includes/database.mysqli.inc on line 141
Comentarii pentru "Kristali dhe hienat (Cristalul si hienele)"

Comentarii:

  • Fii primul care comenteaza!
Detalii complete despre aceasta carte

”Prozator vizionar, de o forta uimitoare, Kyçyku practica o adevarata maieutica aplicata memoriei universale. Nu se poate abtine sa nu foreze in pantecele de piatra al mitului, sa extraga rezultatul insangerat cu ambele maini si sa ni-l arunce in fata impreuna cu un torent de parabole menite adeseori sa ascunda mai curand decat sa reveleze. Este uimitor intotdeauna procesul firesc prin care distopia universala ia nastere intr-un "ambient" atat de inscris normalitatii.”

Prozator vizionar, me fuqi shajnitëse, praktikon një majeutikë të vërtetë ndaj kujtesës universale dhe nuk mund të mos rrëmojë në barkun e gurtë të mitit, të nxjerrë frytin e përgjakur me të dyja duart dhe të na e hedhë përpara bashkë me një ujëvarë parabolash që shpesh ngjizen më fort për të fshehur, se sa për të veguar. Të magjeps gjithmonë procesi i natyrshëm përmes të cilit distopia universale merr jetë në një „mjedis„ kaq të ngulitur në realitet. Ziarul de Duminica, Bogdan-Alexandru Stanescu

Du-te inapoi sus

CorectNews - citeste opt ziare intr-unul singur CorectBazaar - schimbi orice, oricand, cu oricine

Twitter is down for the moment!

CorectBusiness beta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPolitics beta

Afla tot despre politica din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocial beta

Afla tot despre societate din cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScIT beta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSports beta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestyle beta

Afla tot despre felul de a trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Modalitati de plata:

PayPal
Plati Online
* Toate preturile afisate includ TVA

Urmareste-ne pe: